Skrij stran
Klepetalnica
Telefon za otroke in mladostnike
Bližnjice Droge Šola Moje telo Prijatelji Družina Mladostništvo Ljubezen Moj notranji svet Nasilje Spolnost Internet
išči

TOM telefon

TOM je telefon za otroke in mladostnike. Na brezplačni telefonski številki 116 111 lahko svetovalcem zaupajo svoje težave ali jih prosijo za nasvet in dodatne informacije. Anonimnost in zaupnost pogovora in klicateljev sta zagotovljeni. Mladi lahko pokličejo na TOM vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 12. in 20. uro na brezplačno številko 116 111.

več...

Novice: Februar 2013

1. 2. 2013 V želji, da bi otroci in mladostniki lahko hitro dobili odgovore na vprašanja in zagate, na internetu Telefon za otroke in mladostnike, krajše TOM telefon, program Zveze prijateljev mladine Slovenije, s 5.2.2013 razširja svojo ponudbo pomoči in svetovanja otrokom in mladostnikom do 20. leta s TOM klepetalnico, le-ta bo v poskusnem obdobju delovala 2 uri tedensko na spletni povezavi http://www.e-tom.si/ kjer bo objavljen tudi dan in ura svetovanja. Svetovalci bodo z uporabniki klepetali (odgovarjali na njihova vprašanja) o šoli, ljubezni, nasilju, varni rabi interneta... skratka o vseh temah, ki jih pokrivata tudi TOM telefon in e-TOM.

Ljubljanska svetovalna skupina TOM telefona® išče nove prostovoljce.

7. 10. 2018 TOM – TELEFON® vabi k sodelovanju nove prostovoljce

Vabilo za nove prostovoljce na TOM telefonu®

23. 3. 2018 Ljubljanska svetovalna skupina TOM telefona® išče nove prostovoljce.

Zahvala donatorjem in sofinancerjem

Vsem donatorjem in sofinancerjem, ki nam pomagate uresničevati poslanstvo TOM telefona se za prispevke  najlepše zahvaljujemo!

Sofinancerji in donatorji