Skrij stran
Klepetalnica
Telefon za otroke in mladostnike
Bližnjice Droge Šola Moje telo Prijatelji Družina Mladostništvo Ljubezen Moj notranji svet Nasilje Spolnost Internet
išči

TOM telefon

TOM je telefon za otroke in mladostnike. Na brezplačni telefonski številki 116 111 lahko svetovalcem zaupajo svoje težave ali jih prosijo za nasvet in dodatne informacije. Anonimnost in zaupnost pogovora in klicateljev sta zagotovljeni. Mladi lahko pokličejo na TOM vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 12. in 20. uro na brezplačno številko 116 111.

več...

Sem za nenasilje

31. 5. 2017

V nedeljo, 28. maja 2017, ob 16h, na Plati v Zalogu, smo organizacije, ki smo vključene v projekt Prava zveza (Društvo SOS telefon, TOM telefon®, Društvo informacijski center Legebitra, Javni zavod Mladi zmaji, Iz principa in Društvo Ključ – center za boj proti trgovini z ljudmi) organizirale športni poligon na temo »Sem za nenasilje«. Mladi so preko športnih aktivnostih na posameznih otočkih pridobili informacije o oblikah nasilja, o trgovini z ljudmi, pasteh nasilja in informacije o ukrepanju ob nasilju.

Vzdušje na Plati je bilo super, prav tako vreme.

November je mesec preprečevanja zasvojenosti

22. 11. 2017 Ob mesecu preprečevanja zasvojenosti so mladi strokovnjakom zastavili nekaj vprašanj o kajenju. Vabljeni k ogledu pogovora.

20. november - svetovni dan otroka

20. 11. 2017 20. novembra obeležujemo obletnico sprejema Konvencije OZN o otrokovih pravicah. Ob tej priložnost predstavljamo video posnetek o telefonski števili 116 111.

Zahvala donatorjem in sofinancerjem

Vsem donatorjem in sofinancerjem, ki nam pomagate uresničevati poslanstvo TOM telefona se za prispevke  najlepše zahvaljujemo!

Sofinancerji in donatorji