Skrij stran
Klepetalnica
Telefon za otroke in mladostnike
Bližnjice Droge Šola Moje telo Prijatelji Družina Mladostništvo Ljubezen Moj notranji svet Nasilje Spolnost Internet
išči

TOM telefon

TOM je telefon za otroke in mladostnike. Na brezplačni telefonski številki 116 111 lahko svetovalcem zaupajo svoje težave ali jih prosijo za nasvet in dodatne informacije. Anonimnost in zaupnost pogovora in klicateljev sta zagotovljeni. Mladi lahko pokličejo na TOM vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 12. in 20. uro na brezplačno številko 116 111.

več...

Brez nasilja med šolske klopi

25. 8. 2017

Naslednji teden se v šolske klopi vračajo otroci in dijaki, žal pa tudi različne oblike nasilja med vrstniki (npr. fazaniranje/krst novih dijakov).

Več o tem bodo na novinarski konferenci, ki bo v torek, 29. avgusta 2017, ob 11. uri na stadionu Policijske akademije v Tacnu, povedali predstavniki Policije, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Zveze prijateljev mladine Slovenije - TOM telefona.

Vabilo za nove prostovoljce na TOM telefonu®

23. 3. 2018 Ljubljanska svetovalna skupina TOM telefona® išče nove prostovoljce.

Literarni natečaj "Iz stiske skozi bolečino"

21. 2. 2018 Člani projekta V odsevu, ki deluje v okviru Društva študentov medicine Slovenije, ob letošnjem svetovnem dnevu osveščanja o samopoškodovanju (1. marec) razpisujejo literarni natečaj z naslovom...

Zahvala donatorjem in sofinancerjem

Vsem donatorjem in sofinancerjem, ki nam pomagate uresničevati poslanstvo TOM telefona se za prispevke  najlepše zahvaljujemo!

Sofinancerji in donatorji