Skrij stran
Klepetalnica
Telefon za otroke in mladostnike
Bližnjice Droge Šola Moje telo Prijatelji Družina Mladostništvo Ljubezen Moj notranji svet Nasilje Spolnost Internet
išči

TOM telefon

TOM je telefon za otroke in mladostnike. Na brezplačni telefonski številki 116 111 lahko svetovalcem zaupajo svoje težave ali jih prosijo za nasvet in dodatne informacije. Anonimnost in zaupnost pogovora in klicateljev sta zagotovljeni. Mladi lahko pokličejo na TOM vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 12. in 20. uro na brezplačno številko 116 111.

več...

Teme

Tom teme ti ponujajo odgovore na vprašanja, ki si jih morda zastavljaš. Govorijo o drogah, šoli, odnosu do lastnega telesa, prijateljih, družini, mladostništvu, ljubezni, o notranjem doživljanju človeka, nasilju, spolnosti in varni rabi interneta.

Včasih boš morda odgovor na svoje vprašanje našel/a s prebiranjem člankov, ki se skrivajo izza omenjenih tem. In boš lahko na ta način že sam/a našel/a izhod iz kakšne težave.

V primeru, da odgovorov na svoje vprašanje ne najdeš opisanih znotraj tom tem ali bi se želel/a o prebranem še s kom pogovoriti ali pridobiti o čem več informacij, nas lahko zmeraj pokličeš na 116 111 ali nam pišeš na tom@zpms.si.

Naj bo vrnitev med sošolce in prijatelje prijazna. Nasilje med vrstniki ni sprejemljivo!

30. 8. 2017 Objavljamo sporočilo za javnost medresorske novinarske konference glede nasilja med vrstniki. Približno 10 odstotkov svetovalnih klicev, ki jih prejmemo na TOM telefon, je vsako leto v povezavi...

Brez nasilja med šolske klopi

25. 8. 2017 Da bo vrnitev med sošolce in prijatelje prijazna, opozorimo na nesprejemljivost nasilja med vrstniki.

Zahvala donatorjem in sofinancerjem

Vsem donatorjem in sofinancerjem, ki nam pomagate uresničevati poslanstvo TOM telefona se za prispevke  najlepše zahvaljujemo!

Sofinancerji in donatorji