Skrij stran
Klepetalnica
Telefon za otroke in mladostnike
Bližnjice Droge Šola Moje telo Prijatelji Družina Mladostništvo Ljubezen Moj notranji svet Nasilje Spolnost Internet
išči

TOM telefon

TOM je telefon za otroke in mladostnike. Na brezplačni telefonski številki 116 111 lahko svetovalcem zaupajo svoje težave ali jih prosijo za nasvet in dodatne informacije. Anonimnost in zaupnost pogovora in klicateljev sta zagotovljeni. Mladi lahko pokličejo na TOM vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 12. in 20. uro na brezplačno številko 116 111.

več...

Ljubezen mešanica vsega

Ljubezen je čustvo, ki te lahko spravi do solz zaradi lepega ali neprijetnega. Lahko te spravi do tega, da te postane sram, da si v oblakih, da ti srce bolj razbija, da razmišljaš le o eni stvari, ali da te boli, ko ljubljene osebe ni več …

Ljubezen ima veliko obrazov in vsak ti lahko nekaj da. Vsaka ljubezen ti da nekaj lepih trenutkov, hrepenenj, čudovitih skupnih doživetij, po drugi strani pa pogosto tudi konflikte, nesporazume, razočaranja in solze ob koncu … Seveda pa konec ni nujno zlo, ko se z nekom resnično ujameš in imaš skupne želje, si deliš ljubezen in si želiš njegove/njene dolge družbe … Takrat lahko ostaneš skupaj kar za vedno, a v to moraš biti tudi precej prepričan/a in si moraš pri sebi to močno želeti. Pa ne le ti, ampak tudi oseba, ki je tvoja »boljša« polovica …

Ja, vsekakor je ljubezen umetnost. Umetnost v tem, kako se znaš spopadati s svojimi močnimi čustvi, občutki in željami ter občutki ljubljene osebe. Vsekakor pa lahko priznaš, da je vredno ljubiti, saj se iz vsake ljubezni veliko naučiš zase, za svoje življenje. Prva zveza je velikokrat kratka, nejasna, ali pa celo le ogledovanje od daleč in hrepenenje po oboževani osebi. Kasneje se naučiš, kako voziti med količki, ki nam jih postavlja druga oseba, saj smo si navsezadnje vsi različni.

Želim ti prijetno vijuganje med količki ljubezni …

Ključne besede: ljubezen

Ljubljanska svetovalna skupina TOM telefona® išče nove prostovoljce.

7. 10. 2018 TOM – TELEFON® vabi k sodelovanju nove prostovoljce

Vabilo za nove prostovoljce na TOM telefonu®

23. 3. 2018 Ljubljanska svetovalna skupina TOM telefona® išče nove prostovoljce.

Zahvala donatorjem in sofinancerjem

Vsem donatorjem in sofinancerjem, ki nam pomagate uresničevati poslanstvo TOM telefona se za prispevke  najlepše zahvaljujemo!

Sofinancerji in donatorji