Skrij stran
Klepetalnica
Telefon za otroke in mladostnike
Bližnjice Droge Šola Moje telo Prijatelji Družina Mladostništvo Ljubezen Moj notranji svet Nasilje Spolnost Internet
išči

TOM telefon

TOM je telefon za otroke in mladostnike. Na brezplačni telefonski številki 116 111 lahko svetovalcem zaupajo svoje težave ali jih prosijo za nasvet in dodatne informacije. Anonimnost in zaupnost pogovora in klicateljev sta zagotovljeni. Mladi lahko pokličejo na TOM vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 12. in 20. uro na brezplačno številko 116 111.

več...

Nacionalna mreža TOM - pritožbeni postopek

V skladu s sklepom Sveta Nacionalne mreže z dne 12. 11. 2012 imate uporabniki TOM telefona pravico do pritožbe na storitve svetovalcev na TOM telefonu. Pritožbeni postopek je dvostopenjski; na prvi stopnji bo pritožbo obravnaval Svet Nacionalne mreže TOM, na drugi stopnji pa generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki bo o pritožbi tudi dokončno odločila.

Svojo pritožbo, ki jo pričakujemo  najkasneje v roku 8-ih dni od telefonskega klica na Tom telefon  ali pisnega kontakta na e-tom, pošljite pisno na naslov:

Zveza prijateljev mladine Slovenije
Pritožba TOM
Miklošičeva 16
1000 Ljubljana 

ali na e-naslov: info@zpms.si.

V svoji pritožbi obvezno navedite:

  • ime in priimek, naslov in podpis upravičenca (če želite, da vam odgovorimo po navadni pošti),
  • datum in čas telefonskega klica na TOM telefon,
  • navedbo dejstev in argumentov pritožbe.

Načelo ANONIMNOSTI v pritožbenem postopku: Ker je na TOM telefonu zagotovljena anonimnost klicalcem - uporabnikom in svetovalcem, vam bomo odgovorili na e-naslov, s katerega nam boste pisali. Če želite odgovor prejeti na fizični naslov, je nujno, da nam pošljete svoje podatke in se s tem prostovoljno odločite, da razkrijete svojo identiteto.

Svojo pritožbo glede TOM telefona lahko uporabniki naslovite tudi na Socialno zbornico Slovenije,s pripisom pritožba TOM, Koseškega 8, 1000 Ljubljana  ali na e-naslov: info@szslo.si