Piškotki

Za uporabniku čim bolj prijazno uporabo spletnega mesta E-TOM se uporabljajo piškotki. Piškotek je niz znakov, ki ga spletni strežnik pošlje spletnemu brskalniku uporabnika, ta pa ga varno shrani na njegovem računalniku. Vanj se običajno shranjujejo podatki za edinstveno identifikacijo računalnika uporabnika in varno hranjenje informacij, kot so podatki za dostop do določenih storitev (vezanih na uporabniški račun) ali zgolj uporabnikove izbire za uporabo spletnega mesta (npr. velikost črk, jezik, ipd.), ki niso osebne narave.

Spletno mesto E-TOM uporabi piškotke vsakič, ko ga obiščete tako, da shrani podatke o izbiri uporabe spletnega mesta, ki niso osebne narave, v zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na vašem računalniku. Ko na vašem računalniku zaprete vse spletne brskalnike, uničite tudi vse piškotke, ki jih je spletno mesto E-TOM začasno shranilo na njihovem računalniku. Če ne želite sprejemati piškotkov spletnega mesta E-TOM, lahko spremenite nastavitve vašega spletnega brskalnika.

Podatki o piškotkih

 

ImeIzvorRok trajanjaVelikost
Google Analyticsdijaki.smgs.si04-05-201714
wordpress_test_cookiedijaki.smgs.sidokler ne zapustite spletne strani36
wp_settings_1dijaki.smgs.si05-05-2018131
wp_chatdijaki.smgs.si04-06-201717

Če imate vprašanja v zvezi s to izjavo o varovanju zasebnosti, pošljite e-sporočilo na naslov tom@zpms.siali po navadni pošti na sedež ZPMS, Miklošičeva 16, 1000 Ljubljana.